welkomwie is Alexwatwaarominfoprijzencontact
Wat doet Alex TextAlex

Wat kan ik u bieden?

• vertaling
• correcties
• teksten schrijven
• voice-overs
• bijles, begeleiding

Vertalingen kan ik u bieden in de volgende taalcombinaties:

Nederlands – Engels

Engels – Nederlands

Frans – Nederlands

Duits – Nederlands

Spaans – Nederlands

Uiteraard is het ook mogelijk om vanuit het Frans, Duits of Spaans naar het Engels te vertalen. Maar omdat dit voor mij het nodige meerwerk met zich meebrengt gelden hiervoor ook de hogere tarieven per woord (zie boven).

Correcties/revisies: Nederlands en Engels.

Teksten schrijven:  Nederlands en Engels.

 

Overige mogelijkheden

Afgezien van het schrijven en vertalen van teksten, wat natuurlijk een nogal eenzame bezigheid is, vind ik het ook een uitdaging om mensen te begeleiden die graag een taal willen leren. Of het nu gaat om mensen van buitenlandse afkomst die hun Nederlands willen verbeteren, scholieren die moeite hebben om hun lessen Frans, Duits, Engels of Spaans te volgen of huiswerkbegeleiding kunnen gebruiken, mensen die beter willen leren lezen of schrijven of hulp nodig hebben bij de taalcursus die ze volgen. Ik geef daarom privé-lessen, helemaal afgestemd op de wensen en behoeften van de cursist. Voor deze lessen reken ik € 30,- per uur.


Voice-over

Een stem brengt een boodschap over. U zult zich vaak niet eens bewust zijn van het feit dat u uw stem op heel veel manieren gebruikt – soms vriendelijk, soms boos, zakelijk, grappig, krachtig of juist zwoel, een stem zorgt er voor dat de inhoud van de tekst op de juiste manier aankomt.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het inspreken van een groot aantal verschillende audioproducten. Of het nu gaat om IVR systemen (bijvoorbeeld de menustructuren die u hoort als u een informatielijn belt), bedrijfsfilms, commercials voor lokale, regionale en landelijke radio- en televisiestations, presentaties, aankondigingen of een persoonlijke boodschap op uw voice-mail, ik spreek het in zoals u dat wenst.

Mijn stem is flexibel, helder en vriendelijk. Zakelijk en rustig als het gaat om het overbrengen van objectieve informatie, vrolijk en overtuigend voor commercials en promotieteksten. En omdat ik diverse talen vloeiend spreek ben ik in staat om uw productie zowel in het Nederlands als in het Engels, Frans, Duits en Spaans op te (laten) nemen. Maar ik bied u meer dan alleen een stem. Door mijn ervaring en mijn taalgevoel kan ik ook inhoudelijk helpen om uw boodschap zo goed mogelijk aan te laten komen en meedenken over de meest effectieve tekst.

Klik hier voor een aantal voorbeelden van opnames die ik in het verleden heb verzorgd voor diverse studio’s.  

Informatie of een afspraak maken voor een eerste kennismaking? Stuur mij een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact op.